Syddansk Kvæg gentager sidste års succes. Kvægbrugere inviteres til underholdende og tværfagligt ”Ta’-handling-møde” møde i Rødding mandag d. 8. september

I forbindelse med den nationale indsats ”Ta’ stilling, ta’ handlig” blev kvægbrugere sidste år inviteret til at tage stilling til deres egen situation – liv, arbejdsliv og produktionsresultater, med håb om mere målrettet handling og bedre resultater. I år opfordrer Syddansk Kvæg kvægbrugerne til at tage sagen i egne hænder og tage handling.

Ta’ handling bliver budskabet, når Syddansk mandag den 8. september slår døren op til en handlekraftig aften i Rødding som afrunding på indsatsen ”Ta stilling, Ta handling”.

”Sidste år opfordrede vi landmændene til, at stoppe op, kigge indad og tage stilling til om den vej de befandt sig på var den rette. I år skal der handles” fortæller chefkonsulent i Syddansk Kvæg, Søren Greve Olesen. ”Mødet i Rødding vil have omdrejningspunkt omkring det, at tage handling. Hvilken handling avler succes? og hvordan skal ageres der når ens handling giver modvind – økonomisk, virksomhedsmæssigt og socialt” siger Søren Greve Olesen.

Søren Greve Olesen er tillige national indsatsleder for indsatsen med titlen ”Ta stilling, Ta’ handling´”

”Nu handler det ikke om, at andre skal gøre noget. Nu handler det om at hver enkelt skal tage personligt stilling og handle derefter. Det er vigtigt at overveje situationen, træffe en beslutning og handle så bedriften giver de ønskede resultater,” siger Søren Greve Olesen.

Coolshops marketingsdirektør og medejer, Jacob Risgaard holder oplæg om hvordan online butikken fik succes og i dag har kontakt med over én million kunder. Jacob vil fortælle hvordan en selvstændig strategi om tillid og relationer skaber loyale kunder og en udviklingsdygtig virksomhed.

 

Zoologisk Have i København har en lang historie på bagen. Haven gør et stort arbejde for naturbevarelse, men har samtidig klare holdninger til hvordan der skal handles indenfor dette område. Vicedirektør i Zoologisk have, Bengt Holst vil fortælle om ZOO’s mål og visioner for naturbevarelse samt fortælle hvordan man står ved sin handling om aflivningen af en giraf – selv når hele verden vender sig mod én i vrede.

 

Lars Hajslund 2000x1220 Med til Ta’-handling-mødet i Rødding er også Lars Hajslund, Provokatør, inspirator og handlingsfanatiker. Lars Hajslund vil beskrive forskellige mennesketyper – og deres handlekraft.

 

Syddansk Kvæg vil ligeledes med et indlæg sættes fokus på handling på bedriften – Du er selv ansvarlig for at tage handling både overfor din bank, din produktion, dine medarbejdere og meget mere!

Ved mødets start serveres sandwiches og øl og vand.

Tilmelding til mødet her: Tilmelding

 

Program
18.30

19.00

 

 

 

 

 

 

22.00

Check-in med sandwich og fadøl/sodavand.

Velkomst ved Christian Lund, Formand i Syddansk Kvæg

Handling der skaber succes ved Jacob Risgaard, Marketing dir. CoolShop

Stå ved din handling ved Bengt Holst, direktør Københavns ZOO

Pause med vand/sodavand og kaffe med kage. Mulighed for køb af fadøl.

Ta’ handling på din bedrift ved Chefkonsulent Søren Greve Olesen Syddansk Kvæg

Landmandstyper og deres ”handlekraft ved Lars Hajslund, Provokatør, inspirator og handlingsfanatiker

Afslutning

Tak for i aften