I forbindelse med kvægkongressen 2016 udbyder Syddansk Kvæg atter LEAN-kurser til landmænd udenfor det sønderjyske. I samarbejde med Jysk Landbrugsrådgivning og LandboNord afholdes kurser i henholdsvis Esbjerg, Brønderslev og Støvring. ”Fokus på LEAN og den gode ledelse er oppe i tiden. Landmændene fokuserer på at få mere ud af ansatte og deres egen arbejdstid. Dette gælder selvfølgelig også landmænd andre steder i Danmark. Derfor indgår LEAN-konsulenter i Syddansk Kvæg samarbejde med Jysk Landbrugsrådgivning og LandboNord”, forklarer chefkonsulent Camilla Louise Bak.

LEAN på din bedrift skaber:
· Motiverende ledelse med inddragelse af medarbejdere
· Struktureret kommunikation mellem ledelse og medarbejdere
· Større fokus på spild i produktionen
· Målstyring fra staldgangen

”LEAN er et godt ledelsesværktøj, og der er ikke noget hokus pokus i det. Vi kan bestemt anbefale andre landmænd at bruge Lean” Dorte Wildenschild, Rinkenæs Opnåede: mere engagerede medarbejdere + reduceret lønomkostninger.
LEAN-kurserne vil gennem praktiske øvelser og hverdagseksempler introduceres kursusdeltagerne til LEAN-principperne, tavlemøder, standardisering og målstyring.

LEAN-ON – mere værdi, færre ressourcer
Ons. 30.03 Esbjerg
Tors. 07.04 Brønderslev
Fre. 08.04 Støvring

Er du selv interesseret i LEAN-ledelse kan LEAN-konsulenterne i Syddansk Kvæg kontaktes for en snak om hvilke ledelses-tiltag og LEAN-værktøjer der er relevante hos netop DIN bedrift.

Bo Kær Pedersen
Kvægbrugskonsulent
2014 5585 · bkp@sd-k.dk

Camilla Louise Bak
Chefkonsulent
2022 1091 · clb@sd-k.dk