Syddansk Kvæg har pr. 1. oktober ansat Line Christensen som ny kvægkonsulent.

31-årige Line Christensen er uddannet landmand, jordbrugsteknolog og professionsbachelor (PBA) og har hele vejen igennem uddannelse og praksis haft fokus på kalve og malkekvæg.

-Jeg fandt min hylde tilbage i gymnasietiden, hvor jeg kom på grøn linje og fandt ud af, at jeg skulle arbejde med landbrug. Her var noget, jeg var god til. Jeg har en meget praktisk tilgang til tingene og skal helst ud og omsætte teorien til hverdag – helt ude på staldgangen. Jeg trives bedst i gummistøvler og med bare tæer, fortæller Line Christensen med et smil.

Glæder sig til at kunne gøre en forskel ude hos kunderne i Syddansk Kvæg.
Den praktiske tilgang på staldgangen kommer også til udtryk i Lines forhold til udenlandske landbrugs- medarbejdere. Line har nemlig god erfaring med at undervise udenlandske medarbejdere i fagligt dansk, som de kan bruge direkte i det daglige arbejde på bedriften.

-Jeg har set, hvor vigtigt det netop er for de udenlandske medarbejdere at kende kulturen og sproget for at begå sig godt på arbejdspladsen. De får et tilhørsforhold og føler sig inddraget i arbejdet, og ofte lærer man bare bedst, når undervisningen foregår i praksis, siger Line Christensen.

Line er opvokset på en gård og er i dag bosat på en landbrugsejendom ved Bramming, hvor familien driver en større mælkeproduktion.

Line Christensen kommer fra en lignende stilling hos Velas Kvæg (Centrovice), hvor hun har været ansat det seneste 1½ år.

Hun bliver del af et team med ni medarbejdere i Syddansk Kvæg, som holder til i SLF huset i Vojens.