MasterfarmersØnsker du sparring og videreudvikling?

Syddansk Kvæg og LandboNord tilbyder landsdækkende erfa-grupper:

StrateKO

Få hjælp til, at lægge den rette strategi for din bedrift og bliv inspireret af landmænd fra hele Danmark. Der arbejdes med hvordan du kan rykke dig selv og din arbejdsplads gennem skarpere mål for endnu bedre resultater og en mere målrettet fremtid.

Cow club exclusive

Erfa-gruppen for den målrettede og succesfulde kvægbruger med høj ydelse, flere ansatte og gode resultater. Du kommer i selskab med eliten – de som forventer lidt mere! En erfa-gruppe med faglige input af højeste klasse (Kræver dokumentation med regnskab og produktionsnøgletal).

Nyetableret – KOm i gang!

Forum for nyetablerede landmænd som sætter fokus på de udfordringer der dukker op når man er ny som leder og virksomhedsejer. Erfa-gruppen er for den nyetablerede som vil stiller krav til sin fremtid som mælkeproducent og
ikke mindst bedriftens resultater.

Mer´sundhed, mer´mælk

Sunde køer er glade køer – glade køer giver mælk! Gruppen arbejder på at højne sundheden i din besætning med lavere dødelighed, færre sygdomstilfælde, mindre medicinforbrug som følge – og selvfølgelig MERE MÆLK!

Øko-loge

Sæt fokus på den økologiske produktion med sparring fra økologer fra hele DK. Mød ligesindede i en dynamisk og inspirerende ØKO-loge. Det bliver sjovt- og det er økologisk!

Dream-team

Kan du samle et dream-team, så opfylder LandboNord og Syddansk Kvæg jeres drømme om emner og oplæg! Kun fantasien sætter grænserne!

PRIS: 2.000 kr. ex moms pr. møde

KONTAKT

Søren Greve Olesen
Chefkonsulent
Mobil 2321 4193
sgo@sd-k.dk
Syddansk Kvæg

Masterfarmers