Kærlighed til køer ver 1Mælkeprisen falder, mælkekvoten strammer, ligesom økonomien også gør det blandt flere af Danmarks mælkeproducenter. Men hvad får landbrugsfamilierne til at stå op før solen, arbejde lange dage inklusiv weekender og helligdage og kæmpe for rettidig bjærgning af græs og majs 4-6 gange årligt? – køerne! Stoltheden over erhvervet og kærligheden til køerne!

Syddansk Kvæg sætter på deres stand til kvægkongres 2015, fokus kvægbruget og køerne med temaet ”Kærlighed til Køer”. ”Rådgivningen skal virke” siger Chefkonsulent Søren Greve Olesen fra Syddansk Kvæg. Derfor var det en naturlig beslutning, at Syddansk Kvæg skulle deltage med en stand på Kvægkongressen. Vi er bindeleddet mellem forskning og praktisk landbrug, og en stand på kongressen er et naturligt samlingspunkt for viden, praktik, forskere og mælkeproducenter.

Det er afgørende at rådgivningen kommer i spil og giver værdi. Derfor har vi samlet et udpluk af værdifulde rådgivningsprodukter til mælkeproducenter i hele landet:

  • MasterFarmers
  • Nye øjne, mere mælk
  • LEAN over alle grænser
  • Afgræsningsskolen
  • KvægNøglen

Mød os på Kvægkongressen og hør hvilke tilbud du kan have værdi af at bruge. Vi kan sammensætte den helt rigtige ”cocktail” til dig, så din rådgivning bliver optimalt og giver mest værdi for pengene og din indsats.

På kongressen byder ansatte og udvalget i Syddansk Kvæg på en faglig snak, og efter middagen også på en forfriskning på kvægkongressen.

Læs mere om Kvægkongressen på www.kvaegkongres.dk.